FEJLESZTÉSEK III. JOÓ-TÓ SZAUNAHÁZ

 A beruházás az Európai Unió, Darányi Ignác Terv támogatásával, a LEADER Helyi Akciócsoportok közreműködésével meghirdetett turisztikai célú pályázat keretén belül, 19.965.000,-Ft. vissza nem térítendő támogatással valósult meg. A szaunaház épületén és berendezésén kívül 10 kW-os tetőre szerelt napelemes rendszert építettünk, energia szükségletünk fedezésére. Új, 250 m kerítést létesítettünk, korszerű kamerarendszert telepítettünk és a vendégház mellett található üres telkeinket parkosítottuk. A szaunaházban saját zeneszámainkra bulizhatunk, mert az épületen belül és kívül is hangfalakat, illetve erősítő berendezést szereltünk fel.

A Joó-tó Szaunaház a vendégház közvetlen közelében, a rönkháztól csupán 500 méterre került kialakításra. 7 személyes finn-, 4 személyes infraszaunával, hideg vizes merülődézsával várja kedves vendégeit. A szaunázásnak számtalan jótékony hatása ismert: méregtelenítő, izomlazító, vérnyomáscsökkentő és anyagcsere fokozó.
3 tonna parajdi és himalájai só kombinációjából készült 6 személyes sókamránkat elsősorban asztmatikus panaszokkal küzdő vendégeink részére javasoljuk! A szaunák általi méregtelenítés után 6 személyes jakuzzink kényeztető fürdőjével és az udvaron elhelyezett 7 személyes fa tüzelésű erdélyi dézsafürdőnkkel várjuk a lazítani vágyókat. Pihenésre napozóteraszunk és belső pihenőszobánk áll vendégeink rendelkezésére. Bízunk benne, hogy Wellness szolgáltatásunk teljes körű kikapcsolódást, relaxációt, testi-, lelki feltöltődést nyújt szállóvendégeinek és az idelátogatóknak egyaránt!
Várjuk Szeretettel! 

Tervező: Németh Tamás
Kivitelező: Bótakő Kft.