• Szabályzatok

  A vendégházban csak azok a vendégek lakhatnak, akik a házirendben leírtakat magukra és hozzátartozóikra nézve kötelezően elfogadják és betartják!

  Felelősségvállalás
  A vendégház nem rendeltetésszerű használatából, illetve a házirend megszegéséből származó károkért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak. A vendégek vagyontárgyaiért az üzemeltető felelősséget nem vállal!
  Szállás
  Az érkezés napján a szobát Vendégeink 14.00 órától foglalhatják el, illetve azokat a kijelentkezés napján 10:00 óráig kell elhagyniuk. Kérjük Önöket az éjszakai csend betartására 22:00 órától 7:00 óráig! Továbbá megkérnénk vendégeinket, hogy a szállásra idegeneket ne engedjenek be. Érkezéskor minden vendégnek ki kell töltenie a vendégkönyvet, melyet a házigazda jogosult a személyigazolványok vagy útlevelek alapján ellenőrizni.
  Foglalás módja,szabályai:
  • email cím: t.alexandra@joo-to.hu
  • telefon: Tarczi Alexandra - 06 70/ 930-3849
  Az email-ben név, éjszakák száma, létszám szerepeljen,valamint az érkezés ideje. Ez a személyes foglalózás esetén is fontos a vendégházban más turnussal való egyeztetés , valamint, a vendégek előtt-utáni higénia okok, hulladék eltávolítása, egyéb kis karbantartás,fertőtlenítés, esetleges póttakarítás miatt. Érkezéskor a teljes összeg kiegyenlítésre kerül.
  Dohányzás
  Az épületben dohányozni, valamint füstölőt használni TILOS! A kertben dohányzásra kijelölt helyek vannak. Szíveskedjenek a dohányzást ezekre a helyekre korlátozni, a hamutartót használni!
  Tűzrakás, bográcsozás
  Tüzet rakni a kijelölt tűzrakó helyen lehet a mindenkori tűzvédelmi szabályok betartásával! (Tűz mellett oltóanyag elhelyezése, gyúlékony anyagok tűz mellől eltávolítva.) Mielőtt otthagynák a tűzrakó helyet, kérjük győződjenek meg róla, hogy a tüzet valóban eloltották! A tűzifán és papíron kívül más anyagok (pl. műanyag,gumi) égetése SZIGORÚAN TILOS!
  A kert és az épület zárása
  Eltávozáskor és éjszakára kérjük az épület bejáratait kulcsra zárni! Az épület külső ajtói a kilincs felhúzását követően zárhatóak kulcsra.Kérjük a kulcsokra nagyon vigyázzanak, elvesztésük esetén a komplett zárcserét ki kell fizetni!
  Háziállatok
  A vendégházba semmilyen háziállat nem hozható be. Berendezési tárgyak használata Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A dekorációs célt szolgáló használati tárgyakat, képeket, kérjük ne vegyék el a helyükről. A benti berendezési és használati tárgyakat (asztal, székek, ágy, ágynemu, matrac, TV,  stb.) kérjük ne vigyék ki a vendégházból!!
  Takarítás
  Takarítási rend: a szobákat a vendégek tisztán, kitakarítva veszik át és ottlétük alatt maguk kell ügyeljenek a tisztaságra, ehhez minden eszköz biztosítva van (felmosó szett, seprű, partvis)! Több napos tartózkodás esetén törölköző-csere háromnaponta, 7 napnál hosszabb elszállásolás során heti egy alkalommal ágyhuzat-csere. Az ettől eltérő igényeknek természetesen eleget teszünk, felár ellenében.
  Szemét elhelyezése
  A háztartási szemét gyűjtése a konyhában található szemetesben lehetséges (konyhai szemetesbe való zsák a mosogató alatt található). Ha ezek megtelnének az Önök itt tartózkodása alatt, kérjük ürítsék ki azt a kertben található nagy szemetesbe!
  Fűtés
  A vendégház központi fűtéssel rendelkezik, melyet fa-  cirkófűtés lát el.A fűtés a Vendég feladata, kérésre a Gondnok befűt!
  • Mivel a vendégház fából épült, az épületen belül a nyíltláng használata tűzveszélyes és tilos!
  • Robbanásveszélyes és tilos bármilyen folyékony halmazállapotú begyújtást elősegítő olaj, petróleum, vagy benzin használata! (Ha az előző tüzelésből parázs marad hátra, és erre folyékony gyújtóst töltünk, akkor gáz keletkezik, ami berobbanhat, és égési sérüléseket és hatalmas pusztítást végezhet.) A tűzgyújtáshoz papírt, forgácsnak való fát, és tűzifát biztosítunk.
  Étkezés
  A vendégház jól felszerelt konyhával rendelkezik, kérjük étkezésre a belső asztalt használni.A szobákban étkezni tilos!
  Kert
  A kertet a házigazda gondozza. Kérjük ügyeljenek a növények épségére! A kertben található eszközöket a Vednégek saját felelősségükre használhatják! Gyermekeket a kertben ne hagyják felügyelet nélkül, ez főleg a tó miatt szükséges. A horgásztóban fürdeni Szigorúan Tilos ! Télen a jégre menni  Szigorúan Tilos ! A csónakot és a jetsky-t használni Szigorúan Tilos ! A vendégházakból való azonnali kitiltást vonja maga után a méltatlan és kulturálatlan magatartás, mások nyugalmának és a közösség pihenésének zavarása, a közerkölcsöt sértő viselkedés, hangoskodás, folyamatos szemételhagyás. Aki a felszólítás után is folytatja a kárt okozó tevékenységet, az okozott kár felmérését és kifizetését követően azonnali távozásra köteles! Mint minden háztartásban, a vendégházban is előfordulhat, hogy valami a vendégek hibáján kívül tönkremegy, vagy meghibásodik. Ha valamilyen rendellenességet észlelnek, az esetleges komoly károk megelőzése érdekében szíveskedjenek azt a Házigazdának haladéktalanul jelezni, akár személyesen vagy telefonon a következő szám egyikén: Sutyor Éva gondnok 06/30-288 2973 Joó-tó 89/342440

  Kellemes kikapcsolódást és jó pihenést kívánunk!

Pillanatok a tó életéből!

Galéria

Csatlakozz hozzánk!

Kövess minket facebookon a lefrissebb hírekért, ajánlatokért, képekért.

 • Horgász és Szabadidőpark Joó-tó Kft.

  Feltöltve:
  Marcalgergelyi, Joó-tó

 • A tó és környezete

  Marcalgergelyi település templomtornya látszódik a háttérben.