• Horgászat

  Horgásztavunk Veszprém megye nyugati szélén, a Marcal – völgy kistájban, a település északi határán, a Marcal folyótól mindössze 200 méterre, került kialakításra.

  A tó területe 1,8 hektár, mely a Horgász és Szabadidőpark Joó-tó Kft. beruházásában 2007/2008-ban létesült.

  A vízfelület egy 15 hektáros, részben parkosított, közművekkel ellátott, a Marcal- völgyére jellemző árterületi legelőkkel határos területen fekszik. A tó környezetének kialakításánál az igényes és háborítatlan horgászatra, pihenésre jelentős hangsúlyt fektettünk. A horgászhelyeket egymástól kellő távolságban alakítottuk ki, még így is egyidejűleg közel ötven horgászt tudunk leültetni és számukra biztosítani a zavartalan horgászat örömét.

  A gyermekek és a kísérő családtagok pihenéséről is gondoskodtunk.

  A jól felszerelt játszótér mellett, labdajátékokra alkalmas füvesített területek labdafogó hálókkal és kapukkal, homokos starnd strandröplabda-, foci-, és kézilabda pályákkal, ping-pong asztal, asztali foci, lengőteke, és egyéb szabadtéri játékok is megtalálhatóak. A horgásztó körül bográcsozó-, és főző helyeket alakítottunk ki, grillezésre egyaránt van lehetőség. A főzés – sütés mellett melegkonyhánk egyre színesebb ételkínálatából választhatnak vendégeink. A megrendelt ételt ponyvázott filagóriánk alatt, vagy teraszán, - ahonnan csodálatos kilátás nyílik mindkét tavunkra- fogyaszthatják el az idelátogatók.

  Vállaljuk esküvők, családi napok, csapatépítő tréningek lebonyolítását, igényes szálláshelyeinken - rönkház, vendégház és apartmanház - összesen 33 férőhelyet biztosítunk.

  A horgásztó területén mozgásukban korlátozott vendégeink részére horgászhelyeket alakítottunk ki közvetlen parkolási lehetőséggel.

  A tó északi oldala (északi gát) versenyek rendezésének ideális helyszíne. A térségben egyedülálló módon horgász-versenypálya kialakítására is gondoltunk, mely során az északi gát 200 m hosszban, azonos rézsűhajlással és fenékmélységgel egyenlő feltételeket biztosít a versenyzők számára. Az eltelt időszakban számos sikeres és népszerű horgászverseny bizonyítja a versenypálya kiváló adottságait.

  Aloldalak

Pillanatok a tó életéből!

Galéria

Csatlakozz hozzánk!

Kövess minket facebookon a lefrissebb hírekért, ajánlatokért, képekért.

 • Horgász és Szabadidőpark Joó-tó Kft.

  Feltöltve:
  Marcalgergelyi, Joó-tó

 • A tó és környezete

  Marcalgergelyi település templomtornya látszódik a háttérben.