• Joó Elite Apartments Zalakaros

  A foglalás a www.jooelite.hu weboldalon keresztül lehetséges, vagy e-mailben jooelite@gmail.com címen!

  lead_photo

  Szeretettel meghívja Önt és kedves családját egy teljes kikapcsolódásra, pihenésre a Joó-Elite Apartments Zalakaros!

  A Future Investor Kft. több, mint hat éve foglalkozik szálláshelyek üzemeltetésével.

  Most Zalakarosi apartmanjainkba invitáljuk Önt, ahol kényelemmel, tisztasággal és vendégszerető házigazdákkal várjuk az idelátogatókat! A településen található évről-évre fejlődő, szépülő Gránit Gyógyfürdő, az apartmanoktól 500 méterre helyezkedik el. Gyógyvízének összetétele révén a nemzetközi viszonylatban is elismert fürdőváros hírnevét nyújtja Zalakarosnak. Az év minden szakában nagyszerű kikapcsolódást biztosít. A gyermekvilág sokrétű. Játszóházzal, több, mint hatvan féle vízi attrakcióval, kültéri és beltéri medencékkel rendelkezik. Szaunavilág, gyógykezelések, a senior klubban több gyógymedence, úszómedence várja a vendégeket. Itt minden korosztály megtalálja a neki megfelelő szolgáltatást.

   

  Szálláshelyünk négy teljesen felszerelt apartmanjának mindegyike hangulatos terasszal rendelkezik és egyaránt tökéletes szálláshely családok, párok és nagyobb baráti társaságok részére is. A két földszinti lakás kérésre összenyitható. Elhelyezkedését tekintve a város egyik legszebb nyaralóövezetében, csupán pár perc sétára fekszik a település főterétől. A közelben nagyszerű éttermek, cukrászda, játszótér és Dotto városnéző kisvonat megálló található. Szintén a közelben helyezkedik el a 24 órás orvosi ügyelet épülete is.

   

  A térkövezett udvarban, mely elektromos kapuval rendelkezik, hat autó parkolása biztosított. A szabadtéri programoknak kedvez az udvaron található nyolc személyes filagória bútorzat párnákkal, gyermekhinta, kisebb füvesített terület, kert és grill. Weboldalunkon megtalálja a négy apartman teljes leírását, felszereltséggel, árakkal, képekkel és foglaltsági mutatóval együtt. Kérjük tekintse át és kérdés esetén hívjon minket, vagy írjon nekünk bizalommal!

   

   

  Örömünkre szolgálna Önt és családját vendégeink körében köszönteni!

   

  Galéria

Pillanatok a tó életéből!

Galéria

Csatlakozz hozzánk!

Kövess minket facebookon a lefrissebb hírekért, ajánlatokért, képekért.

 • Horgász és Szabadidőpark Joó-tó Kft.

  Feltöltve:
  Marcalgergelyi, Joó-tó

 • A tó és környezete

  Marcalgergelyi település templomtornya látszódik a háttérben.