• Üdvözöljük

    A Marcalgergelyi Joó-tó honlapján!

  • 1,8 hektáron fekvő horgásztavunk Veszprém megye nyugati szélén, a Marcal-völgy kistájban került kialakításra. Szolgáltatásaink körét évről évre bővítjük. Szabadidő komplexumunkat a nagyszerű fejlesztéseknek köszönhetően, évente több ezer ember választja teljes körű kikapcsolódásra, pihenésre és szórakozásra.

    Fedezze fel szolgáltatásainkat megújult oldalunkon!

  • Aktuális

  • Hírek

    A legfrissebb hírek egy helyen. Aktuális versenyek, rendezvények, nyitvatartás.

    Galéria

    Fényképeink albumokba rendezve.

    Ajándékutalvány

    Gondolkodik mit adjon szeretteinek? Csapjon le ünnepi ajándékutalványainkra!

Vendégeink számára

Szolgáltatásaink

A Marcalgergelyi Joó-tón elérhető szolgáltatások listája

Ingyenes Wifi a tó és szállások teljes területén

Manapság már elengedhetetlen a teljes kikapcsolódáshoz az a biztonság, hogy bármikor ránézhessünk a levelezésünkre és a facebookunkra, ezért a tó és a szállások teljes területén elérhetővé tettük az ingyenes hotspotunkat.

Csak tegye le kocsiját bátran

Már a kezdeti terveinkben is szerepelt, hogy a parkolást kulturáltan és biztonságosan megoldhassuk, ezért mind a tónál, mind a szálláshelyeknél igyekeztünk olyan parkolót kialakítani, ahol bátran hagyhatja mindenki az autóját.

Bérletváltási lehetőség

Gyakori vendégeink számára mindenképpen javasoljuk a horgászbérlet kiváltását. Ez különböző konstrukciókban elérhető, sporthorgász bérlettől egészen az halas bérletig.

Tovább

Horgászbolt, ha valami otthon maradna

A legszükségesebb horgászfelszerelésekből mindig igyekszünk készleten tartani, hogy a horgászatnak tényleg akkor legyen vége, mikor Ön szeretné, és ne amikor a csali elfogy.

Tovább

Korgó gyomrú vendégeinknek

Szezonális melegkonyhánk választéka évről-évre bővül. Amit az étlapunkon szerepeltetünk, az biztosan mindenkinek ízleni fog. A Joó-tó féle halászlé és harcsapaprikás pedig messze földön híres.

Étlapunk

Egész évben meleg és hideg italok

Egész évben nyitva tartó büfénk szolgálja ki a horgászatban megszomjazó vendégeinket meleg és hideg italokkal. Ha egy Joó italt megkívánna, térjen be bátran!

Itallapunk

Homokos strand

A szabadidőpark területén alakítottunk ki egy minden igényt kielégítő strandot: ingyenes napágyakkal, napernyőkkel, homokos röplabda-, foci- és kézilabda pályákkal.

Tovább

Szállások többféle igényre

Az apartmanházunk, vendégházunk, és rönkházunk egész évben várja pihenni vágyó vendégeit. A szállásokat úgy alakítottuk ki, hogy mindenki megtalálja az igényeinek és lehetőségeinek megfelelőt. A nagycsaládosoktól egészen a párokig, kényelmet keresőktől, az unalmas hétköznapok elől menekülőkig mindenkit szeretettel várunk.

Tovább

Fedett, emeletes közösségi teraszunk a tó partján

A 100 fő befogadására alkalmas filagóriánk kedvelt helyszíne az esküvők, baráti összejövetelek, intézmények, céges rendezvények számára.

Tovább

Szabadtéri zuhanyzók és öltöző kabin

Mint minden strandon, nálunk sem hiányozhat a kulturált átöltözési lehetőség és a szabadtéri zuhanyzó.

Mert a tó mindenkié

Mozgáskorlátozott vendégeink számára is alakítottunk ki horgászhelyeket.

A legkisebbek számára

Fedett hozomokozóval, hintákkal, csúszdákkal, libikókával, füves focipályákkal, és ami a legfontosabb, elegendő szabad térrel várjuk a legfiatalabb vendégeinket is.

Haltisztító, bográcsozó- és grillezőhelyek

A kifogott halak elkészíthetőek a horgásztó, erre a célra kijelölt helyein is.

Kerékpárral a vidéken

Bérelje ki bátran a felszerelt és biztonságos kerékpárjainkat, hogy bejárhassa a környéket. Szállóvendégeink számára a kerékpárkölcsönzés ingyenes.

Közel a tóhoz, kint a szabadban

A sátorozás ára: 1.000 Ft/fő/éj. Az ár tartalmazza a melegvízes zuhanyzót, illemhelyet, wi-fi-t és 24 órás felügyeletet, őrzött területet.

Áraink

20 darab kicskocsival várjuk a horgászokat

Akik jelentős mennyiségű felszereléssel érkeznek hozzánk, azok számára ingyenes kiskocsikat biztosítunk. A parkolóból a kijelölt horgászhelyre szállíthatnak mindent, amit szükségesnek éreznek.

Eső és szél ellen

Nem mindig akkor harapnak a halak, mikor hétágra süt a nap. Ezért a horgásztó körül több eső és szélvédett helyet építettünk.

A kempingezés a Joó-tó területén

Lakókocsival vagy lakóautóval. Az ár:1.500 Ft/fő/éj, mely magában foglalja: 40 m2 terület, 10 Amper áram felvételi lehetőség, melegvizes zuhanyzó, illemhely, wi-fi, 24 órás felügyelet, őrzött terület.

Áraink
  • Köszöntő helyett

  • Joó László
    tógazda
  • Már az építés alatt is, de elsősorban a horgásztó elkészültét követően ritka alkalom volt, hogy ne tapasztaljak meg számomra ismeretlen vagy elfeledett ”csodát”, melyet minden alkalommal más és más dologban véltem felfedezni. Öröm volt látni, ahogy a tómederben a víz elfoglalta jogos jussát és feltartóztathatatlanul duzzadt egyre magasabbra.

    A szemem láttára nap mint nap változott a táj és mire megszokhattam volna elkészült a tó. Megjelentek és birtokba vették otthonukat parányi kis élőlények, a semmiből bújtak elő vízinövények és érkeztek fáradt madarak megpihenni.

  • Soha nem felejtem el az első vihart a tavon, mely félelmetes, de egyben gyönyörű látvány volt. Vagy az első naplementét, mely vörös színbe borította az eget és vizet.

    Mára pedig halak sokszínű sokasága kápráztatja el a figyelmes szemlélőt, mikor ugrásaik nyomán fodrot csalnak a horgásztó vizére.

    Kívánom mindenkinek, hogy ugyanaz az érzés kerítse hatalmába látogatásakor, mely engem is számtalanszor megragadott. Horgászatuk és pihenésük alatt éljék át Önök is ugyanazt a „csodát” mint amit én is átéltem a tó születésekor.

Vendégeink ajánlása

Vélemények

  • Szabó Sándor

    Pecaverseny

    Szépnapot mindenkinek!-a múlt pénteken Nagy Zoli barátommal a Joó tón voltunk egy baráti pecaversenyen,sajnos vesztettem.A fogás viszont pompás volt 55 ponty 1tokhal és kárász 10-16-óráig .Ajánlom a tavat mindenkinek!

  • Ódorné Jákli‎ ‎Ildikó

    Ficánka

    A mai délutánt ott töltöttük a lányommal, és az unokáimmal. Nagyon jól éreztük magunkat! Még egy kis pontyot is megmentettünk, egy kedves fiatalember segítségével. Szegény kicsi halacska valahogy kiúszott a sziklákhoz, és már nem tudott visszatalálni a mélyebb vízbe. Maja unokám vette észre a vergődő kis Ficánkát, Később tőle kapta ezt a nevet, és gyorsan segítségül hívtunk egy közelben lévő srácot.
    Ő fogta meg, és dobta vissza a kedves kis halacskát. Köszönjük neki a segítséget!

  • Maár Szabolcs

    Családostól

    Köszönet ezért a három napért amit nálatok töltöttünk!

  • Varga Alex

    Tokhal

    Köszönjük a lehetőséget ! :) Tegnapi nap egy álmom vált valóra . Sikerült megfognom életem első tok halát (és a másodikat is ) hatalmas élmény volt ezt a szörnyeteget végre a kezembe tartani és persze fárasztani is a kiugrásaival és az erőteljes megindulásaival ...

  • Nahlik Gáborné

    Egy nap a tavon

    Nagyon jól éreztük magunkat, szuper az egész.
    A harcsahalászlé ...hát olyan finomat életemben nem ettem még :).
    És még halat is fogtunk

  • Fiatal Pár Gyöngyösről

    Romantika

    Csodálatos két napot tölthettünk itt el. Romantikus, családias, meleg, otthonos rönkház egy gyönyörű, csendes, nyugalmat árasztó környezetben. Biztos, hogy visszatérünk még ide... :-)

  • Budapesti pár

    Rönkházról

    Gyönyörű, nyugodt környezetben helyezkedik el ez a hangulatosan berendezett rönkház. A kedves, figyelmes házigazdák minden kérésünket azonnal teljesítették. Biztos, hogy visszatérünk még.

  • falom a kilométert

    Ételekről

    A horgásztónál igazából csak egy büfére számítana a vendég , de a felszolgált ételek alapján nem elrugaszkodás étteremnek nevezni, főleg hétvégén , amikor megjelenik a kínálatban a halászlé ,és a harcsapaprikás kapros túros csuszával.Ez volt a hétvégén a foglalkozás tárgya, amit először megingatott a szomszéd asztalnál látott Rántott húsos tál, gondolván, hogy jobb lett volna olyat rendelni. Látszott, hogy az adagok beállításakor inkább az éhes horgászra gondoltak, mintsem a manöken típusú látogatókra. De aztán megérkezett a rendelt harcsa is, és a kósza ötletet elfújta a szél. Ránézésre teljesen megfelelt a várakozásnak. A kóstolása megerősített , hogy mégis jól választottam, az ízek kavalkádja volt belefőzve Bátran merem állítani,hogy egy sokcsillagos étterem sem vallott volna vele szégyent,de velük ellentétben ez azért készült, hogy a megfáradt ember jól lakjon vele, és be is teljesítette ezt a küldetést.

  • Mónika

    Szállásról

    Nagyon élveztük a kandalló fényét és melehét.. Kényelmes, csodaszép bútorok. Romantikus jakuzzi a fürdőszobában. Kedves, segítőkész vendéglátók. Szép környezet.

  • Gábor

    Rönkházról

    A rönkház felszereltsége és berendezése:pezsgőfürdő,kandalló!!! Az óriási terasz közvetlenül a tó partján A kilátás a hálószobából De szinte mindent fel lehetne sorolni.....

  • Bornemissza Bertalan

    Remélem még találkozunk.

    A tó szép környezete, a rönkház nyújtotta luxus, a Vendéglátók kedvessége és figyelmessége kellemes élményekkel tett gazdagabbá. A kifogott és vissza is engedett hatalmas amurok és gyönyörű pontyok igazán izgalmassá tették az itt eltöltött időt. Külön köszönet illeti Éva és Karcsi vendégszeretetét és közvetlenségét. Csak a legjobbat lehet mondani arról, ahogyan gondját viselik a tónak és környezetének. A Joó-tó több mint jó tó....SZUPER!

  • Koltai Gergely

    Paradicsom

    Csodálatosan szép 4 napot tölthettünk ebben a gyönyörű faházban! A tó minden képzeletünket felűlmúló halálománnyal rendelkezik,a személyzet hihetetlenül barátságos és segítőkész,az ételek pedig nagyon finomak! Biztos,hogy visszatérünk még ebbe a paradicsomba!!!

Étlapunk

Szezonális melegkonyhánk választéka évről-évre bővül. Amit étlapunkon szerepeltetünk, az biztosan mindenkinek ízleni fog. A Joó-tó féle halászlé és harcsapaprikás pedig messze földön híres.

  • Ital

    Ajánlatok

    Frissítők (0,5l)
    Ásványvízforint

    300

    Pepsi termékek 0,5 lforint

    600

    Coca-cola, Fanta, Spirte 0,5 lforint

    700

    Hell/Burn Energiaitalforint

    400

    Monster Energiaitalforint

    400

  • Gyorsan

    Elkészülő Ételek

    Kézműves Hamburger forint

    Hamburegr

    Hamburger

    2000

    Bicsakburger (csípős)forint

    2000

    Sajtburger forint

    Cheeseburger

    Cheeseburger

    2200

    Vegaburger (Rántott Sajttal) forint

    Vegaburger mit gebrater Käse

    Veggie Burger with fried cheese

    2200

    Melegszendvicsforint

    2000

    Túrós csusza tepertővelforint

    2200

  • AMIKET

    Nem szabad kihagyni

    Frissensültek
    Rántott sajt hasábburgonyávalforint

    Gebratener Käse in Vierkernmantel mit Pommes

    Fried cheese in four seeds crumbs with French Fries

    2800

    Rántott csirkemell hasábburgonyávalforint

    Gebratener Hünchenbrust in Vierkernmantel mit Pommes

    Fried chickenbrest in four seed crumbs with French Fries

    3000

    Rántott karaj hasábburgonyávalforint

    3000

    Gyros tál hasábburgonyával, salátával és öntettelforint

    3000

    Halételek
  • Magyarország, Veszprém megye, Marcalgergelyi

    N 47° 18,790' E 17° 16,308'

Pillanatok a tó életéből!

Galéria

Csatlakozz hozzánk!

Kövess minket facebookon a lefrissebb hírekért, ajánlatokért, képekért.

  • Mindenki jobban szeret névreszóló levelet kapni!

    Sikeres feliratkozás.

    Most már biztosan nem maradsz le a leveinkről és akciónkról. Azonban, ha célzottabb ajánlatokat szeretnél kapni, arra kérünk hogy addj meg még néhány adatot, hogy még pontosabban tudjuk, mi érdekel.

    • Igen
    • Nem
    • Horgászat
    • Szállások
  • Horgász és Szabadidőpark Joó-tó Kft.

    Feltöltve:
    Marcalgergelyi, Joó-tó

  • A tó és környezete

    Marcalgergelyi település templomtornya látszódik a háttérben.